Knallertløb øvrige klubber mv

Se yderligere oplysning om løbene på de respektive klubbers hjemmesider (se links) - eller i de kommende Knallert Journaler


For Niende gang

RINGKJØBING FJORD RUNDT 2018

Bemærk Ændret Dato

16. juni 2018 kl. 0800

 

Ingen begrænsninger, alle knallerter uden nr. plade er velkomne

Intet krav om medlemskab af bestemte klubber

Du skal selvfølgeligt have din knallert forsikret

 

Startsted.: Birkmosevej 6-8 ved SE Auto

Kaffe og rundstykker fra kl 0800

Vi starter ud på turen kl 0915.

I år finder vi nogle steder at holde, hvor vi ikke har gjort stop på før

Turen er ca. 110 km med ca. 5 – 6 pauser indlagt

Oversigt fremlægges på dagen

Vi forventer at være tilbage ca. kl 15 – 1530

Middags forplejning ca. midtvejs rundt

Kaffe og Rene Kage ved hjemkomst

Der er som sædvanlig følgebil med hvor der kan købes kaffe, vand og eller øl

Prisen for denne dejlige oplevelse er 120 kr.

Tilmelding ved indbetaling til Mobile Pay til Frode 40335002 husk at skrive dit navn

Kan du ikke mobile pay, så ring til Frode på 40335002

Tilmelding Senest mandag den 11. juni  

Med venlig hilsen

Arrangørerne

Mikkel – Rene - Svend Erik -

Frode - Hans


                     

HYLKE VETERANTRÆF & MARKEDSDAG 2018

FORELØBIGT PROGRAM

Lørdag d. 18. august afholdes for 13. gang Hylke Veterantræf & Markedsdag på pladsen ved Vores Købmand og Hylke Skole. Mellem 100 og 150 veterankøretøjer forventes at deltage i træffet, som er åbent for alle typer køretøjer og motorer mindst 35 år gamle / til og med årgang 1983; knallerter dog til og med 1988

Træffet starter kl. 9.30, indskrivning/betaling og parkering fra kl.8.00 til 9.15. Deltagelse inkl. madbillet til føreren koster kun 100 kr. pr køretøj eller kræmmerbod; der betales ved ankomst til pladsen.

Igen i år satser vi på masser af fine sponsorgaver, som ved indskrivningen uddeles til de tilmeldte køretøjer så længe de rækker.

Kl. 10.15 kører de af deltagerne der har lyst ud på en ca. 40 km køretur rundt om Skanderborg Sø, og undervejs afholdes det traditionelle "Pit-Stop" på Ejer Baunehøj, hvortil de første køretøjer forventes at ankomme ca. 10.40. For knallerter er der en kortere rute, tilrettelagt så alle køretøjer mødes til Pit-stoppet på "Toppen af Danmark". Foreningen Ejer Baunehøjs Venner står sammen med andre frivillige klar til at vise køretøjerne på plads, husk at følge deres anvisninger.

Knallertgruppen kører først afsted, umiddelbart efter dem følger først motorcyklerne og derefter bilerne. Lederne af de forskellige grupper kender ruten, så bare man hele tiden følger efter køretøjet foran sig finder alle vej.

Ved ankomst til Ejer Baunehøj er det vigtigt at alle køretøjer fortsætter helt frem til gruspladsen, kører rundt her og kommer tilbage inden parkering, så undgår vi "forstoppelse".

Hylke Maskinstation byder traditionen tro på en øl eller sodavand ved Pit-stoppet, og Flemming Badura Industrimontage giver en omgang is fra Møllehjulet; Danmarks flotteste og højest beliggende kiosk. Efter ca. en halv times pause fortsætter vi ud på turen så alle kan være tilbage på træfpladsen ved Vores købmand i Hylke til frokosttid.

Her vil der dagen igennem være både børneboder og voksenkræmmere; lokale virksomheder udstiller deres varer og uddeler smagsprøver, og i teltet er der mulighed for at købe lidt forplejning mm.

Særudstilling: I anledning af Nimbus motorcyklens 100 års fødselsdag vil eksperter fra Nimbus Musset stå bag en udstilling på pladsen, og velvilligt dele ud af deres viden om Nimbus og historien bag. Alle veterantræffets deltagende Nimbusser lines op til parade i forlængelse af udstillingen, og der vil selvfølgelig være en lille fødselsdagsgave til dem fra Hylke Veterantræf

De 2 flotteste køretøjer i klasserne: bil, mc, knallert, scooter, traktor, stationær motor og lastbil/bus præmieres og får diplomer, kåringen foregår ved afstemning blandt deltagerne selv.

Besøgende på pladsen kan indtil kl.13.30 stemme i konkurrencen Publikums Favorit, og efterfølgende selv vinde fine præmier når der trækkes lod blandt alle der har stemt. Træffet slutter kl. 15, når alle præmier og klapsalver er uddelt