LØVSPRINGSLØB 1. MAJ 2011 - TEKST OG BILLEDER

Start fra Ringjøbing

Start fra Ringkøbing

3. gears SCO type 3 - argang 1967 - café racer

En flot puch

1. planlagte stop ved Vonå

Ved Vonå

Ved Vonå

Stop ved Vonå

2 gears Rex

Express

Stop ved Røjklit Havn

Røjklit Havn ved Stadil fjord

Stop ved Røjklit Havn

Stop ved Røjklit Havn

Søndervig

Søndervig

Søndervig

Frokosten nydes i marhalmen (Søndervig) - der var læ og sol

Frokost

Søndervig

Søndervig

Honda cd50k1 - årgang 1976

Søndervig

Søndervig

Søndervig - mange kom og så på knallerterne

Søndervig - mange kom og så på knallerterne

Søndervig

VVK Løvspringsløb 1. maj 2011


Søndag d. 1. maj lagde VVK stærkt ud med et løvspringsløb med 30 deltagere, endda på trods af, at en stor del af den ellers så faste skare havde meldt afbud. Dette blev dog opvejet af, at en del medlemmer fra de andre klubber kom og kørte med.

Starten gik fra 10-4 Byggecenter i Ringkøbing kl. 10.00, og de første 5 min. gik det rigtig godt, men så ville anførerens (Gerdt) knallert ikke længere. Han vandt dog over den, og vi kunne fortsætte, men så var over halvdelen af deltagerne forsvundet ud i den blå luft. Dem fandt vi nogle kilometer længere fremme på ruten. Igen samlede, fortsatte vi til første planlagte stop ved træbroen over Vonå, et meget smukt stykke natur, som bestemt er et besøg værd.

Herfra fortsatte vi så til Røjklit Havn ved Vest Stadil Fjord, hvor vi nød den smukke udsigt over Stadilø med Stadil Kirke på den anden side vandet. Her begyndte de første at tale om frokost, men det var ikke lige planen, så de måtte vente endnu et stop.

Endelig ankom vi til Søndervig, hvor vi kunne få spist vores medbragte mad, få en hyggelig sludder og konsultere den traditionelle Dr. Nielsen. Pausen her var fastsat til 1½ time, så der var god tid til at se lidt på byen og ishusene.

Turen gik nu tilbage til Ringkøbing, og selv om det var blevet lidt koldere end på udturen, nød vi også turen tilbage.

Det var en rigtig god start på en ny sæson.

Skulle man sætte fingeren på noget, kunne det være, at jeg ved løbets start savnede en kort velkomst med lidt beskrivelse af løbet.

Henny Larsen