AFTENLØB 18. MAJ 2016 - TEKST OG BILLEDER

Start i Hvidbjerg på Thyholm
Start i Hvidbjerg på Thyholm
"Ligbilen"
"Ligbilen"

Aftenløb på Thyholm onsdag d. 18. maj 2016

Knud Larsen, VVK.

Da jeg for en uge siden tilmeldte mig til aftenløbet, kunne jeg ikke af vejrudsigten få at vide, om jeg skulle køre iført skistøvler og Harboørehabit, eller det skulle være mere forårsagtig påklædning den aften. Heldigvis var vejret i godt humør, og solen havde smilet til os de sidste par dage.

I programmet stod der, at vi skulle rundt på Thyholm og så afslutte med aftenkaffe i Hans’s garage. Da jeg ved tilmeldingen snakkede med Hans, fortalte han, at Thyholm havde mange små, bakkede veje, som enkelte steder var grusbelagte.

Ganske rigtigt, det var der det hele, men også en skøn natur med forårsmarker og dyr, med strand og fjorde, med skov og hede. Som sædvanligt ved de første løb i sæsonen, var der knallerter, der skulle skrues på. ”Ligvognen” blev også benyttet. Knallertgruppen blev væk fra følgevognen, eller også var det omvendt, men alt i alt havde vi 17 kørere en dejlig aften og en god tur på ca. to timer.

Tilbage hos Hans, var der dækket op i garagen, og kaffen og den hjemmebagte kage gjorde godt i de lidt kolde og stive lemmer.

Tak til Marianne og Hans samt de andre Thyholmere for en hyggelig aften.